8 Aralık 2010 Çarşamba

3 aşamalı kartlar için saklama kabı

Dün öğle molasında Eminönünden renk renk keçeler satın aldım. Keçe ile ilk çalışmam 3aşamalı kartlarımız için saklama kabı hazırlamak oldu.
Şimdilik 1 set kartımız olduğu için ön yüzüne içinde hangi kartların olduğunu belirten bir görsel koymadım, ama kartlarımızın sayısı arttıkça ön yüze belirgin birşey yapmak gerekecek. Fikir şuradan.







10 yorum:

  1. Nuran ellerine sağlık çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Hilalciğim. Aslında bu ilk denemeydi 2.si daha güzel olacak. Dikişler arasında biraz daha mesafe bırakmak daha güzel olacak.Ben çok dip dibe diktim.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş ellerinize sağlık nuran hanım

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık. Ben de en kısa zamanda yapmak istiyorum. Keçeleri nereden aldın Eminönünden?Ben geçen sene anneme arattırmıştım bulamamıştı da.

    YanıtlaSil
  5. Başakcığım, ben Bursa pazarından almak için yola çıkmıştım ama, Bursa pazarının olduğu hana girince üst katta daha çok renk seçeneği var. Adres şöyle: Sultanhamam Meydanı Dağoğlu İşhanı K:1 N:105 Sultanhamam-Eminönü Selamet Tekstil.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş Nuran ellerine sağlık
    Hatice

    YanıtlaSil
  7. nurancım çok güzel olmuş ellerine sağlık, sadece 3 aşamalı kartlar değil, diğerleri için de iyi bir saklama çözümü olabilir bu. sağol canım.
    idilvenar

    YanıtlaSil