9 Ocak 2011 Pazar

Sensory tub

Uzun zamandır sensory tub hazırlamak istiyordum ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Yılbaşı konulu sensory tub ile hafta sonu ilk çalışmamızı yaptık. Sensory tub, özünde çocukları belli konu başlıkları ile ilgili olarak birkaç duyularını hedef alan 3 boyutlu objelerin estetik bir dizayn ile hazırlanmış arajmanları diyebiliriz.
(Bu cümlenin karşısında, hem 1 dk. saygı duruşunda durdum hem de buraya kopyaladım :))




9 yorum:

  1. benim de merakla kızım içn yapmayı beklediğim bir faaliyet çok keyifli olduğundan eminim çok güzel olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
  2. Ben diyorum ki sensory tub hazırladığımız zaman, malzemeleri ilgilenenlerle birbirimize postalaylım. Çalışmayı yapan, yapmak isteyen başka birisine postalasın. Mesela ilk bundan baslayalım. Böylece birçok çocuk bu çalışmadan faydalanmış olur. Elbetet ücretsiz. İlk kim ister?

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize, emeklerinize sağlık.
    Biz çok keyif aldık.
    Fikir çok güzel,bizde katılmak isteriz.
    Sevgiler
    Zeynep & Ela

    YanıtlaSil
  4. ben çok isterim ancak henüz kızım küçük :) muhtemelen bu objeleri yemeye çalışacaktır ama fikir şahane

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Hilal hn.'dan güzel bir fikir aldım. Onu da kopyalıyorum :)
    Tarçın, zencefil kışa ve yılbaşına çok yakışan kokular. O minik kozalakların üstüne birazcık tutkalla tarçın ve zencefil serpiştirebiliriz. (maksat birden çok duyuyu uyarmak)
    Ne diyeyim, fikrine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. ay çok güzel bir fikir çok hoşuma gitti ylbaşndan kalan süsşleri kullanp yaparz biz de:)
    bu şekilde sonbahar konusu da olur..ilkbahar ve yaz....ilkbaharda çiçekler ve çiçek esensleri dökülebilir..yaz konusunda kum üzarinda bişeyler dizelir..sonbahar ise kuru yaprak taşlar vbs.Ah bu komu çok hoşuma gitit sanberk yapmak istmese bile ben yaparm:))))))))

    YanıtlaSil
  7. yaptığınız çalışmada birkaç mum da eklenbilir belki artık bu çocuğun yaşna gre ugulayıp ugulamayacağını anne karar verecek...bi de bu çalışma sonra söyle sıcacık tarçınlı sahlep varsa süper olur:)

    YanıtlaSil
  8. bu ara ben de karılmak istiyorum....

    YanıtlaSil
  9. nurancım çok güzel olmuş, eline sağlık, her şey olabilir ama sensory tub için aklımıza gelen belli başlı temaları listelesek ne güzel olur.
    idilvenar

    YanıtlaSil